• +31 (0) 181 442 530
  • info@spijkkapel.nl
Aftimmering dakkapel

Aftimmering

De website dakkapel offerte online is onderdeel van Timmerbedrijf Spijkenisse waarvan het verbouwen van woningen een belangrijk deel van onze werkzaamheden is. Naast het aftimmeren van de nieuw te plaatsen dakkapel kunt u bij ons ook terecht voor het verbouwen van de ruimte waar de dakkapel geplaatst gaat worden. Als het nou gaat om het plaatsen van nieuwe wanden, plafonds, kozijnen of elektrawerkzaamheden zijn dit slechts nog maar enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden waarvoor u terecht kunt bij ons.

Juist hier is een heldere en goed gespecificeerde offerte en contract van groot belang. Hierdoor zullen onaangename verassingen worden uitgesloten. Een duidelijke werkwijze en een overzichtelijke planning zijn essentieel om te zorgen voor maximaal rendement. De medewerkers die de werkzaamheden uitvoeren zijn flexibel en houden rekening met uw situatie. Deze zorgvuldige manier van werken garandeert een optimale samenwerking met de beste resultaten.Onze doelstelling is om een product af te leveren waar wij voor honderd procent achter staan en trots op zijn dit te hebben gerealiseerd. De wensen van de opdrachtgever vormen daarbij de basis. Wij geven bouwkundig advies en bieden oplossingen op maat. Daarna ontstaat als vanzelf een proces waar we met elkaar meedenken en gericht werken aan een kwalitatief hoogwaardig eindproduct.

Als wij uw bouwproject mogen uitvoeren, bent u verzekerd van een goed eindresultaat. Dit kan alleen gerealiseerd worden door goed geschoolde vaklieden, kwalitatief hoogwaardige bouwmaterialen , Arbo- veilige machines en hulpmateriaal en een vast aanspreekpunt tijdens het gehele bouwproces.

Er wordt altijd gewerkt op basis van een integraal en deskundig advies. Naast een vrijblijvende passende offerte wordt bij de opdracht een volledig contract opgesteld waarin de kwaliteitscriteria en garanties duidelijk worden beschreven