• +31 (0) 181 442 530
  • info@spijkkapel.nl
Breng een bezoek aan onze dakkapellen showroom

Bezoek onze showroom

Een dakkapel verschaft niet alleen meer ruimte en licht, het is boven alles een verrijking van uw woning. Door de vele verschillende mogelijkheden en opties is het verstandig u grondig te laten adviseren en de dakkapel volledig naar wens te laten ontwerpen.

In onze showroom in Spijkenisse adviseren wij u graag, onder het genot van een lekkere kop koffie of thee, zodat de dakkapel naar uw wensen en budget wordt geoffreerd. Wij maken uiteraard gebruik van onze Dakkapel Calculator zodat ieder aspect van een dakkapel de revue passeert en u de uitleg krijgt waar u recht op heeft.Naast het uitgebreide adviesgesprek heeft u bij ons teven de mogelijkheid de kwaliteitsdakkapellen die wij bouwen met eigen ogen te zien zodat u een gedegen keuze kunt maken. De diverse materialen, kunststof kozijnen, rolluiken en screens zijn in onze showroom te zien en te voelen en maken het u eenvoudiger een keuze te maken tot het ontwerpen van de dakkapel die het beste past bij uw budget en uw wensen.Omdat wij iedere bezoeker aan onze showroom de tijd willen geven die zij nodig hebben, raden wij u aan een afspraak in te laten plannen voor een bezoek aan onze showroom.

U kunt een afspraak in laten plannen via telefoonnummer 0181 - 442 530, onze showroom bevindt zich op de Kelvinweg 15, 3208 KC te Spijkenisse.